Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Támogass

Segíts te is, ha fontos számodra, hogy:
  • kevesebb kidobott, gazdátlan, kóborló, sérült állat legyen
  • ne lehessen az út mentén vagy a kertek alján folyamatosan jobb esetben 6-8 hetes, rosszabb esetben pár napos kölyköket találni
  • Magyarországon javuljon a helyzet
Kérlek  támogass minket, hogy még több állatot tudjunk ivartalaníttatni!

Hogyan tudsz segíteni?

Pénzbeni adomány:

Bármekkora összeggel támogathatod a kezdeményezést. A befolyt összegből örökbefogadás előtt álló kedvenceket,  általunk vagy más szervezetek, magánemberek által mentett állatokat és olyan kutyákat/macskákat ivartalanítunk, akiknek bár van gazdájuk, mmalacperselyégsem bírják ezt az összeget erre fordítani, de nagyon örülnének, ha állatuk ivartalanítva lenne
Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület
CIB: 10701135-45077308-51100005
Adószám (Adó 1%): 18716669-1-13
A megjegyzés rovatban kérlek tüntesd fel: “ivartalanitas” vagy ivprogram

Adó 1%:

Támogasd Te is az adó 1%-al az ivartalanítást! A Zöld Zebra Egyesület évek óta szervezett országos kedvezményes akciójának köszönhetően évente több száz kóbor és gazdis kutya és cica esett át a műtéten. Az idei évtől a Támogatom az ivartalanítást, hogy ne legyen ennyi szegény kóbor állat Facebook csoport és a Zöld Zebra Egyesület közös együttműködésének köszönhetően, lehetőség van az adó 1%-al az ivartalanítást is támogatni.
Segíts, hogy csökkenthessük a kóborlók számát.
Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület
CIB: 10701135-45077308-51100005
Adószám (Adó 1%): 18716669-1-13
Bővebben az Adó 1% oldalon.

Önkéntes munka:

Nem csak pénzzel, önkéntes munkával is sokat segíthetsz!
Ha tudsz állatot szállítani, akkor segíthetsz menhelyi állatokat állatorvoshoz vinni és vissszallitasza, segíthetsz mentett állatok szállításában, és segíthetsz állatot szállítani olyan ismerősöknek, ismeretleneknek egyaránt, akik ezt nem tudják megoldani.
Segíthetsz azzal, hogy nyitott szemmel és szívvel jársz és ismerősöknek, ismeretleneknek szólsz amikor ivartalanítási akcióról hallasz, megosztod a plakátokat/híreket, elmondod nekik miért fontos, hogy ivartalaníttassák állatukat.
Ha tudod, hogy rendszeresen elpusztítják a megszülető utódokat vagy
szétszórják a világba, vagy tudod, hogy valaki kedvtelésből szeretne egy almot, akkor elmeséled neki milyen más lehetőségek vannak.
zz_ivartalanitas_akcio_2015osz
Ha meg tudod oldani, hogy egy menhelyi vagy alkalmatlan helyen tartott állat nálad lábadozzon varratszedésig vagy legalább 1-2 napot a műtét után, az nagyon sokat számít!
Bővebben olvashatsz az ideiglenes befogadásról az egyesület oldalán.
Azzal is segíthetsz, ha ismersz olyan lelkiismeretes állatorvost, aki nyitott az akciós ivartalanításra, aki fontosnak tartja a megelőzést és megírod az elérhetőségét. Remélhetőleg a Zöld Zebra Egyesület még sokszor tud kedvezményes ivartalanítási akciót szervezni a lakossági állatoknak is, lehetsz kapcsolattartó egy állatorvoshoz az akció során. Plakátokat, szóróanyagokat terjeszthetsz, interneten is segíthetsz ebben.

Segíts, hogy segíthessünk!