Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Adó 1%

Biztosan unod, hogy januártól már a csapból is az adó 1% folyik. Kinek adjuk, mire adjuk, miért adjuk. Sokan már csak azért sem adják senkinek, mert elegük van az egészből.

Ám sok menhely, szervezet, egyesület ebből az adó 1%-ból tartja fent magát egész évben. Mi ebből az összegből gazdálkodunk, mentjük az állatokat, biztosítunk élelmet és fedélt a kóbor kutyáknak/macskáknak. Pénzbe kerülnek az orvosi ellátások is, de ebből az összegből finanszírozzuk az országos ivartalanítási akciókat és az állatvédelmi figyelemfelkeltő kampányokat is.

Az Adó 1%-ról minden munkavállaló szabadon rendelkezhet! Ha nem ajánlod fel senkinek, akkor azaz összeg az államé lesz. Akkor meg miért nem segítesz inkább ezzel az összeggel?

Ne hidd, hogy ez az összeg kicsi és semmit nem ér! Ha csak egy állatnak az orvosi költségét vagy gyógyszerét ki tudjuk vele fizetni, már megmentettél egy életet!

Segíts, hogy még több állatnak tudjunk segíteni!

Támogasd Te is az adó 1%-al az ivartalanítást!
A Zöld Zebra Egyesület évek óta szervezett országos kedvezményes akciójának köszönhetően évente több száz kóbor és gazdis kutya és cica esett át a műtéten.
Segíts, hogy csökkenthessük a kóborlók számát.

Támogass minket és a Zöld Zebra Egyesületet!
(adó 1%-ra csak a Zöld Zebra Egyesület jogosult)

Adószámunk: 18716669-1-13

Hogyan tudod felajánlani?

  • A rendelkező nyilatkozatot a bevallási nyomtatvánnyal együtt kapjuk meg.
  • EGYSZA – Rendelkező nyilatkozat a befizetett ADÓ 1+1 százalékáról c. nyomtatvány
  • Az adó 1+1% felajánlásáról online (meglévő ügyfélkapun keresztül) vagy a 16SZJA EGYSZA lapján rendelkezhetünk.
  • Az adó 1+1% felajánlásáról a rendelkező nyilatkozatot 2017. május 22-ig kell elektronikusan vagy postán megküldeni a NAV-hoz, akár a bevallás részeként, akár külön.
  • Adószámunk: 18716669-1-13